LOS

Avtale LOS Spotpris

  • Spotpris time til time
  • Månedlig fastbeløp: 39.00 kr/mnd
  • Påslag strøm: 3.90 øre/kWh

Den 1. Mai fusjonerte LOS og Glitre Energi Strøm. Det nye selskapet heter Å Strøm, som i samband med fusjonene blir til et av Norges 3 største strømselskaper.

LOS leverer strøm til privatkunder i hele Norge og er kjent for å være gode på kundeservice. Deres mest populære strømavtale er LOS Spotpris 29.

Med avtalen LOS Spotpris 29 får du strøm til Spotpris pluss et påslag på 6,95 øre/kWh og et månedlig fastbeløp på 29 kr. Nå får du 200 kr i velkomstrabatt på LOS spotpris. Kampanjen gjelder nye kunder.

Det tar kun noen minutter å bytte strømavtale. Forbrukerrådet anbefaler spotprisavtaler fordi de er bevist billigst over tid. 


LOS ble kåret til strømleverandøren med de mest tilfredse og lojale kundene i den nasjonale målingen EPSI 2019. De kom på andre plass i Kundeserviceprisen i 2020.

LOS Spotpris

Dette er den mest populære avtalen hos LOS. Med LOS Spotpris får du timespot, dvs at prisen følger markedsprisen time for time. Over tid har spotpris vist seg å være den rimeligste avtalen.

LOS Spotpris passer til deg som

  • Vil ha den rimeligste strømprisen over tid
  • Er opptatt av å bruke strøm den tiden på dagen og uken når den er billigst

Prisinformasjon LOS Spotpris

Med strøm til spotpris betaler du kun et månedlig fastbeløp på 39 kr per måned og et påslag på strømmen på 3,90 øre/kWh. Hvis det skulle bli prisendringer etter denne tiden vil du bli varslet i god tid.

Månedlig fastbeløp: 39.00 kr/mnd
Påslag strøm: 3.90 øre/kWh

Så enkelt blir du kunde hos LOS – det tar noen minutter

LOS - så enkelt blir du kunde

Hva betyr Spotpris?

Med Spotpris betyr at du betaler den faktiske spotprisen på strømbørsen Nord Pool time for time. Spotprisen er like for alle strømleverandører i Norge. Strømregningen din varierer derfor med både forbruket ditt og prisene time for time. I tillegg kommer et påslag på strømprisen i øre per kilowattime og/eller kroner per måned, som for NorgesEnergi Spotpris tilsvarer 0,00 øre i påslag og kr. 49,- pr mnd.


Topp 10

Los sin avtale Topp 10 en strømavtale med prisgaranti der månedsprisen er 0 kr og strømprisen er fast på 149,90 øre/kWh. Denne passer for deg som ønsker en fastpris og som ikke vil uroe seg over prissvingninger. Dersom strømprisen endrer seg vil du motta prisvarsel fra LOS minst 2 uker på forkant.

LOS ung

Strømavtalen LOS ung er for deg som er mellom 18 – 30 år. Det er strøm til spotpris og månedsprisen er på 29 kr og påslaget på strømmen på 5,95 øre/kWh. Opprinnelsesgaranti er inkludert. Med opprinnelsesgaranti sikrer det at det produseres like mye fornybar energi som du selv bruker. LOS kjøper sine garantier fra vannkraft på Agder.

LOS forutsigbar

Med LOS forutsigbar knyttet til strømavtalen din, kan du bestille fastpris for to måneder av gangen i vinterhalvåret. Det fungerer slik at fire ganger i året får du tilbud om fastpris for to måneder av gangen – helt uavhengig av hvilken strømavtale du ellers har.

Det som er fint med denne avtalen er at da vet du hva du skal betale for strømmen – og slipper å tenke på om prisen går opp gjennom vinteren.

Du kan velge helt selv hvis du vil takke fastpristilbudet. Hvis du takker ja og går for Los Forutsigbar tilbakeføres du automatisk til din opprinnelige strømavtale og pris når fastprisavtalen er over. Fastprisen gjelder kun for strømforbruket ditt, nettleien kommer i tillegg.

Pris for LOS Forutsigbar: 39 kr i måneden + prisen som er avtalt som fastpris på strømmen i tidsperioden.


Andre fordeler

Som kunde hos LOS får du tilgang til diverse rabatter. Du får 20% rabatt på Kilten ut i Agder, rabatt på Jul i Kongeparken som er en fornøyelsespark for hele familien, 95 kr rabatt på Odeon kino i hele Norge og 10% på opphold hos Farris Bad som er et spahotell.

LOS - alle strømprodukter

Selskapet tilbyr strømavtaler i hele landet.
Kort oversikt over produkter og priser. Spotpris inkluderer påslaget per kWh. Fast pris inkluderer både strømpris og påslag per kWh.
Strømavtale Pris per kWt
Å Plussavtale6,9 øre
Å Spotpris6,9 øre
Å Spotpris - Boligbyggelag4,9 øre
Å Spotpris - Coop3,8 øre
Å Spotpris - Huseierne3,85 øre
Les de fullstendige avtalene på nettsiden til strømleverandøren.

Om LOS

LOS er landets tredje største strømleverandør og er et selskap i Agder Energi, som er en av Norges største produsenter av fornybar energi fra vannkraft.. De leverer strøm og energirelaterte produkter og tjenester til privatkunder over hele Norge. Selskapet tilbyr også boligalarm, elbillader og har et rabatt program som gir rabatter på fornøyelsesparker, Farris Bad, Odeon Kino med mer.

I 2019 ble de kåret til strømleverandøren med de mest tilfredse og lojale kundene i den nasjonale målingen EPSI 2019 og kom på 2e plass i Kundeserviceprisen 2020.

LOS sier at de setter bærekraft og ansvarlighet høyt – og at de er opptatt av å gi tilbake til samfunnet. Selskapet har Miljøfyrtårn sertifisering og er en klimanøytral bedrift.

De tilbyr 100 % fornybar energi fra vannkraft til sine kunder, og kjøper opprinnelsesgarantier fra vannkraftproduksjon på Agder.

Gjennom LOS-fondet deler vi årlig ut en million kroner til barn og unge på Sørlandet, det har vi gjort siden 2004. Vi støtter også opp om klubber, foreninger og aktiviteter i landsdelen gjennom ulike sponsorater.