Fjordkraft

Fjordkraft tilbyr Strøm til Spotpris og en strømavtale som kalles Forutsigbar. Med avtalen Strøm til Spotpris får du strøm til Spotpris pluss et påslag på 3,90 øre/kWh og et månedlig fastbeløp på 39 kr. Fastbeløpet er uendret i minst 18 måneder.

Årlig forbruk:
 • Strøm til Spotpris
  • Påslag pris: 3,90 øre per kWt
  • Fast månedspris pris: 39 kroner
  • Pris for papir-faktura: 69 kroner
  Sum månedlig påslag?
  kr 160,00
  total øre/kWt: 1,00
  Ingen bindningstid

Fjordkraft Spotpris

Dette er den mest populære avtalen hos Fjordkraft. Med Fjordkraft Spotpris får du timespot, dvs at prisen følger markedsprisen time for time. Over tid har spotpris vist seg å være den rimeligste avtalen.

Fjordkraft Spotpris passer til deg som

 • Vil ha en rimelig strømpris over tid
 • Er opptatt av å bruke strøm den tiden på dagen og uken når den er billigst
 • Ønsker å bruke Fjordkraft-appen til smart strømstyring

Prisinformasjon Fjordkraft Spotpris

Med strøm til spotpris betaler du kun et månedlig fastbeløp på 39 kr per måned og et påslag på strømmen på 3,90 øre/kWh. Det er prisgaranti på fastbeløpet i 18 måneder. Hvis det skulle bli prisendringer etter denne tiden vil du bli varslet i god tid.

Månedlig fastbeløp: 39.00 kr/mnd
Påslag strøm: 3.90 øre/kWh
Prisgaranti fastbeløp: 18 måneder

I prisen for påslaget er de lovpålagte kostnadene for elsertifikat inkludert. Denne ordningen bidrar til å finansiere strøm produsert fra fornybare energikilder.

Forutsigbar Strøm (pris bestemmes frem i tiden)

Fjordkraft sin avtale Forutsigbar Strøm gir en fastsatt strømpris for en kortere periode, slik at du får forutsigbarhet for hvordan strømprisene blir fremover.

Prisen fastsettes for minst to uker frem i tid. Det betyr at dersom det blir prisendring får du varsel minimum 14 dager før, så du alltid vet hva du skal betale. Avtalen passer for deg som:

Ønsker enkel oversikt over strømprisene
Vil ha samme strømpris hele døgnet
Ikke vil bekymre deg for hyppige prissvingninger

For hvem passer Forutsigbar Strømpris avtale?

Forutsigbar Strømpris er en avtale som blir gunstig når elprisene er på vei opp. Hvis el prisene er på vei opp tar det lenger tid for denne prisen å gå opp ettersom at prisen er fastsatt noen uker frem i tid. Motsatt når strømprisen er på vei ned, da er avtalen dyrere enn spotpris ettersom at spotprisen går ned kjappere enn prisen på en avtale med en fastsatt pris frem i tid.

Vi rekommanderer ikke at man prøver å være smartere enn markedet. Spotpris er normalt over tid den rimeligste avtalen ettersom at man ikke kan forvente å klare kjøpe el for en pris under markedspris over tid. Det kan fungere i perioder men ikke i lengden.

Andre fordeler med å være kunde hos Fjordkraft

Du får 2% Trumf-bonus på alt strømforbruk hver måned. Alt du trenger å fjøre er å starte sparingen i Min-Side for å få bonusen.

I tillegg får du andre fordeler som halv pris på kaffe og varme drikker hos Narvesen/7eleven. Du får 300 kr rabatt på matkasser hos Godtlevert, rabatter hos mange butikker, som for eksempel 10% på bilutleie hos Hertz og mye mer.

Fjordkraft hjelper deg med det praktiske når du bytter strømleverandør

Når du bestiller strømavtale hos Fjordkraft hjelper de deg med alt det praktiske å bytte strømleverandør. Du trenger ikke å kontakte din nåværende lokale netteier om at du bytter leverandør

Hvis du flytter eller bestiller strøm til en ny adresse, får du automatisk tilsendt vilkår for nettleie sendt direkte fra din netteier.

Nettleien kommer alltid ti tillegg til strømavtalen

Nettleie fra din lokale netteier kommer alltid i tillegg til strømprisen. Nettleie betales til det lokale strømselskapet som eier og drifter det lokale nettet. De er ansvarlige for blant annet vedlikehold og utvikling for det lokale strømnettet.

Du får alt samlet på en regning

For å gjøre det enkelt for deg som kunde får du både strømmen og nettleien samlet på en regning. Du betaler aldri noe på forskudd, du betaler alltid kun for den strømmen du allerede har brukt.

Fjordkraft bilde

Om Fjordkraft

Fjordkraft er et børsnotert selskap med totalt over 4000 eiere. Hovedkontoret er i Bergen, på Vestlandet. De har også avdelinger i Sandefjord, Oslo, Stavanger, Trondheim, Hamar, Kongsvinger og Sortland. Fjordkraft er en nasjonal strømleverandør som leverer strøm til mange tusen hjem og til store og små arbeidsplasser i både privat og offentlig sektor.

Selskapet bruker ingen forskuddsbetaling, og enten du bestiller som privat- eller bedriftskunde får du en strømavtale med fornøydgaranti.

Fjordkraft har vunnet flere priser for god kundeservice og har sin kundetjeneste tilgjengelig alle hverdager.