NorgesEnergi

Avtale Norges Energi Spotpris

 • Spotpris time til time
 • Påslag 3,90 øre/kWh
 • Fastbeløp 49 kr/mnd
 • Ingen bindingstid eller forskuddsbetaling
 • eFaktura 0 kr/papirfaktura 59 kr

Spotpris med CashPoints

 • Samme priser som Spotpris
 • Du tjener Cashpoints på ditt strømforbruk
 • Avtalen gjelder for forbrukerkunder og forutsetter medlemskap i Norwegian Reward

NorgesEnergi er en bra og populær strømleverandør som fokuserer på rimelige og bra produkter. De har to meget populære strømavtaler, hvilke er de avtalene vi liker best, Spotpris og Spotpris med Cashpoints. Med disse strømavtalene får du strømmen til spotpris – time for time – pluss kun 3,90 øre/kwh i påslag.

Månedsbeløpet på avtalene Spotpris og Spotpris med Cashpoints er på kun 49 kr. Det er ingen bindingstid og heller ikke noen forskuddsbetalinger. Du får ikke billigere strøm andre steder.

Det tar kun noen minutter å bytte strømavtale. Forbrukerrådet anbefaler spotprisavtaler fordi de er bevist billigst over tid. 

De fleste som har byttet strømleverandør de siste 10 årene har valgt NorgesEnergi i følge Energibarometeret (Kantar TNS, 2010 – 2020).


NorgesEnergi Spotpris

NorgesEnergi sin mest populære avtale er Spotpris. Dette er den historisk billigste avtaleformen. Med denne avtalen får du en pris som følger prisen på strømbørsen time for time uten prispåslag på strømforbruket ditt.

Dette får du med NorgesEnergi Spotpris avtale

 • Påslag på strømmen: 3,90 øre/kWh
 • Fastpris på 49 kr/md
 • Billig strøm til spotpris time for time
 • Det er ikke bindingstid eller forskuddsbetaling

Opprett eFaktura ved din første betaling og unngå et papirgebyr på 59 kroner.

NorgesEnergi Spotpris passer til deg som vil betale minst mulig for strøm over tid.

Prisinformasjon NorgesEnergi Spotpris

Med avtalen Spotpris fra Norges Energi betaler du kun et månedlig fastbeløp på 49 kr per måned og et påslag på strømmen på 3,90 øre/kWh.

Månedlig fastbeløp: 49 kr/mnd
Påslag strøm: 3,90 øre/kWh

NorgesEnergi Spotpris med Cashpoints

Dette er en relativt ny avtale hos NorgesEnergi der du kan tjene Cashpoints fra Norwegian Reward med din strømavtale. Avtalen er i øvrig like fordelaktig som den vanlige Spotpris avtalen med de samme prisene. Avtalen gjelder forbrukerkunder og forutsetter at du er medlem i Norwegian Reward.

Opprett eFaktura som er gebyrfritt ved din første betaling og unngå et papirgebyr på 59 kroner.

Strømavtalen for deg som liker å reise

 • Påslag på strømmen: 3,90 øre/kWh
 • Fastpris på 49 kr/md
 • Billig strøm til spotpris som avregnes time for time
 • Det er ikke bindingstid eller forskuddsbetaling

Slik tjener du CashPoints med strømavtalen din:

Få 400 CashPoints når du bytter til NorgesEnergi
Få 100 CashPoints i halvåret

NorgesEnergi Spotpris med Cashpoints passer til deg som vil betale minst mulig for strøm over tid og liker å reise.

Prisinformasjon NorgesEnergi Spotpris med Cashpoints

Med avtalen Spotpris fra Norges Energi betaler du kun et månedlig fastbeløp på 49 kr per måned og et påslag på strømmen på 3,90 øre/kWh.

Månedlig fastbeløp: 49 kr/mnd
Påslag strøm: 3,90 øre/kWh

NorgesEnergi bilde

Hva betyr Spotpris?

Med Spotpris betyr at du betaler den faktiske spotprisen på strømbørsen Nord Pool time for time. Spotprisen er like for alle strømleverandører i Norge. Strømregningen din varierer derfor med både forbruket ditt og prisene time for time. I tillegg kommer et påslag på strømprisen i øre per kilowattime og/eller kroner per måned, som for NorgesEnergi Spotpris tilsvarer 0,00 øre i påslag og kr. 49,- pr mnd.


Norges Energi kundefordeler

Som kunde hos NorgesEnergi får du også en rekke kundefordeler fra flere ulike samarbeidspartnere.

Bonustimen
NorgesEnergi spanderer en time strøm for hver dag du er kunde! 365 timer i året. Dette gjelder for alle kunder uansett forbruk – og helt gratis!

​For å benytte deg av Bonustimen, logg inn på Min side og trykk på aktiver bonustimen. Hver dag spanderer NorgesEnergi en time strøm på deg så lenge du er kunde. er du automatisk en bonustime. Bonustimene trekkes fra fakturaen din for strømforbruket i juli hvert år (denne regningen sendes ut i august).

Rabatt hos Bravida
Du får rabatt på elektrikertjenester.

 • 15 % rabatt på ordinær timepris
 • 15 % rabatt på elektromateriell
 • 2500 kr for elsjekk
 • Fra 8900 kr for oppgradering av sikringsskap

15% rabatt hos Fabel
Når du får strøm fra NorgesEnergi får du 15 % rabatt på abonnement hos Fabel hver eneste måned. Kos deg med lydbøker fra norske og utenlandske forfattere!

NorgesEnergi tilleggstjenester

Tilleggstjenester

Strømforsikring – Med strømforsikring kan du få dekket strømregningen dersom du blir sykemeldt, arbeidsledig eller permittert eller havner på sykehus eller institusjon. Den kan også dekke egenandelen ved strømskader i hus. Går på 49 kr/mnd.

Smartlading – La NorgesEnergi-appen lade bilen din når strømmen er som billigst. Dette kan spare deg opptil 20% av ladekostnadene. Kun 29 kr/mnd med 1 måned gratis

100% fornybar energi som sikrer deg at 100% av strømforbruket kommer fra 100% fornybar energi.

Id-sikring – Hvis dine personlige opplysninger havner på avveie får du sendt en SMS eller e-post innen få sekunder.

Prissikring

Med strømtjenesten Prissikring kan du sikre deg mot høye strømpriser, det blir som å ha en forsikring mot høye strømpriser. Denne tjenesten går ut på at du binder strømprisen i 2 måneder av gangen. Tjenesten fra NorgesEnergi går kort fortalt ut på at du binder strømprisen i to måneder av gangen.

Prissikring er en tjeneste fra NorgesEnergi som tilbys gjennom hele året.

Prisen kan bindes for to måneder av gangen. Når fastprisperioden er over går du tilbake til det strømabonnementet du hadde før, med mindre du har bundet prisen på nytt for de neste to månedene.

Prisen for Prissikring er 49,- i måneden.

Fornøydhetsgaranti

NorgesEnergi gir noe som kalles fornøydhetsgaranti. Dersom du ikke er fornøyd innen seks måneder gir de deg pengene tilbake for den månedlige abonnementsprisen.

NorgesEnergi ønsker at du skal være trygg på at du får et godt strømabonnement. Hvis du får du tilbud om billigere strøm fra en annen leverandør, matcher de prisen gjennom Prismatch.

NorgesEnergi - alle strømprodukter

Selskapet tilbyr strømavtaler i elspotpris-regionene:
.
Kort oversikt over produkter og priser. Spotpris inkluderer påslaget per kWh. Fast pris inkluderer både strømpris og påslag per kWh.
Strømavtale Pris per kWt
Les de fullstendige avtalene på nettsiden til strømleverandøren.

Om NorgesEnergi

NorgesEnergi ble etablert i 1999 og er en av de ledene lavpris aktørene i Norge. Strategien var klar og enkel, å utfordre de store energiselskapene på pris og kundeservice for å gjøre det enklere å være strømkunde. De fleste som har byttet strømleverandør de siste 10 årene har valgt NorgesEnergi i følge Energibarometeret (Kantar TNS, 2010 – 2020).

I dag har NorgesEnergi ca 140 ansatte i privat- og bedriftsmarkedet og er et av landets største strømselskap. Hovedkontoret er lokalisert i Kristiansand. Selskapet har siden 2004 vært en del av Hafslund Marked, og i 2017 ble de inkludert i det finske energikonsernet Fortum.