NorgesEnergi

Avtale Norges Energi Spotpris

  • Spotpris time til time
  • Ingen påslag på strømmen
  • Påslag 0,00 øre/kWh
  • Abonnementspris 49 kr/mnd
  • Prisgaranti på abonnementsprisen i 12 måneder

NorgesEnergi er en bra og populær strømleverandør som fokuserer på rimelige og bra produkter. Deres mest populære strømavtale, den avtalen som vi liker best, er avtalen Spotpris. Med strømavtalen Spotpris for strømmen til den samme prisen som den koster på strømbørsen – time for time – helt uten påslag på prisen.

Månedsbeløpet på avtalen Spotpris er på kun 49 kr. I tillegg får du prisgaranti på abonnementsprisen i 12 måneder. Du får ikke billigere strøm andre steder.

Det tar kun noen minutter å bytte strømavtale. Forbrukerrådet anbefaler spotprisavtaler fordi de er bevist billigst over tid. 

De fleste som har byttet strømleverandør de siste 10 årene har valgt NorgesEnergi i følge Energibarometeret (Kantar TNS, 2010 – 2020).


NorgesEnergi Spotpris

NorgesEnergi sin mest populære avtale er Spotpris. Dette er den historisk billigste avtaleformen. Med denne avtalen får du en pris som følger prisen på strømbørsen time for time uten prispåslag på strømforbruket ditt.

Dette får du med NorgesEnergi Spotpris avtale

  • Påslag på strømmen: 0,00 øre/kWh
  • Abonnementspris på 49 kr/md
  • Billig strøm til spotpris
  • Prisgaranti på abonnementsprisen i 12 måneder

Opprett eFaktura ved din første betaling og unngå et papirgebyr på 59 kroner.

NorgesEnergi Spotpris passer til deg som vil betale minst mulig for strøm over tid.

Prisinformasjon NorgesEnergi Spotpris

Med avtalen Spotpris fra Norges Energi betaler du kun et månedlig fastbeløp på 49 kr per måned og et påslag på strømmen på 0,00 øre/kWh.

Månedlig fastbeløp: 49 kr/mnd
Påslag strøm: 0,00 øre/kWh

NorgesEnergi bilde

Hva betyr Spotpris?

Med Spotpris betyr at du betaler den faktiske spotprisen på strømbørsen Nord Pool time for time. Spotprisen er like for alle strømleverandører i Norge. Strømregningen din varierer derfor med både forbruket ditt og prisene time for time. I tillegg kommer et påslag på strømprisen i øre per kilowattime og/eller kroner per måned, som for NorgesEnergi Spotpris tilsvarer 0,00 øre i påslag og kr. 49,- pr mnd.


Norges Energi Sesongpris

NorgesEnergi har også en avtale for deg som ønsker spotpris om sommeren, da prisen tenderer til å være lav, og variabel pris resten av året. På denne måten sikrer du deg en lav strømpris om sommeren og unngår de største svingningene den tiden av året da strømprisen oftest er volatil.

Prisinfo Sesongpris

Abonnementspris 49 kr/mnd
Oppretter du eFaktura når du betaler den første regningen unngår du papirgebyret på 59 kr.

Prissikring

Med strømtjenesten Prissikring kan du sikre deg mot høye strømpriser, det blir som å ha en forsikring mot høye strømpriser. Denne tjenesten går ut på at du binder strømprisen i 2 måneder av gangen. Tjenesten fra NorgesEnergi går kort fortalt ut på at du binder strømprisen i to måneder av gangen.

Prissikring er en tjeneste fra NorgesEnergi som tilbys gjennom hele året.

Prisen kan bindes for to måneder av gangen. Når fastprisperioden er over går du tilbake til det strømabonnementet du hadde før, med mindre du har bundet prisen på nytt for de neste to månedene.

Prisen for Prissikring er 49,- i måneden.

Fornøydhetsgaranti

NorgesEnergi gir noe som kalles fornøydhetsgaranti. Dersom du ikke er fornøyd innen seks måneder gir de deg pengene tilbake for den månedlige abonnementsprisen.

NorgesEnergi ønsker at du skal være trygg på at du får et godt strømabonnement. Hvis du får du tilbud om billigere strøm fra en annen leverandør, matcher de prisen gjennom Prismatch.

NorgesEnergi - alle strømprodukter

Selskapet tilbyr strømavtaler i hele landet.
Kort oversikt over produkter og priser. Spotpris inkluderer påslaget per kWh. Fast pris inkluderer både strømpris og påslag per kWh.
Strømavtale Pris per kWt
Spotpris med CashPoints-
Spotpris med Elkjøprabatt-
Spotpris-
Les de fullstendige avtalene på nettsiden til strømleverandøren.

Om NorgesEnergi

NorgesEnergi ble etablert i 1999 og er en av de ledene lavpris aktørene i Norge. Strategien var klar og enkel, å utfordre de store energiselskapene på pris og kundeservice for å gjøre det enklere å være strømkunde. De fleste som har byttet strømleverandør de siste 10 årene har valgt NorgesEnergi i følge Energibarometeret (Kantar TNS, 2010 – 2020).

I dag har NorgesEnergi ca 140 ansatte i privat- og bedriftsmarkedet og er et av landets største strømselskap. Hovedkontoret er lokalisert i Kristiansand. Selskapet har siden 2004 vært en del av Hafslund Marked, og i 2017 ble de inkludert i det finske energikonsernet Fortum.