Å Strøm

Avtale Å Strøm Digigalspot

 • Spotpris time til time
 • Månedlig fastbeløp: 0 kr/mnd
 • Påslag strøm: 4.95 øre/kWh

Å Strøm er en del av Å Energi, LOS og Glitre Energi har slått seg sammen å blitt til Å Strøm. Selskapet er et heleid datterselskap av Å Energi. Med sammenslåingen mener de at selskapet er bedre rustet for å gi sine kunder og samarbeidspartnere de beste læsningene for fremtiden. De har flere ganger fått gode anmeldelser på kundeservice. 

Med avtalen Å Energi Spotpris får du strøm til Spotpris pluss et påslag på 6,90 øre/kWh og et månedlig fastbeløp på 49 kr.

Det tar kun noen minutter å bytte strømavtale. Forbrukerrådet anbefaler spotprisavtaler fordi de er bevist billigst over tid. 


Å Strøm som tidligere var LOS ble kåret til strømleverandøren med de mest tilfredse og lojale kundene i den nasjonale målingen EPSI 2019. I 2020 kom de på andre plass i Kundeserviceprisen.

Å Digitalspot

Å Digitalspot er den rimeligste avtalen hos Å Strøm. Med Å Digitalspot får du timespot, dvs at prisen følger markedsprisen time for time. Over tid har spotpris vist seg å være den rimeligste avtalen. Avtalen forutsetter e-faktura og digital kommunikasjon. Du har full kontroll på ditt strømforbruk med Å Strøm-appen.

Å Digitalspot passer til deg som

 • Vil ha den rimeligste strømprisen over tid
 • Denne passer for deg som ønsker å betale minst mulig for strømmen og liker å ha kontroll på ditt eget forbruk
 • Er opptatt av å bruke strøm den tiden på dagen og uken når den er billigst

Prisinformasjon Å Spotpris

Med strøm til spotpris er det månedlige fastbeløpet på o kr per måned og et påslag på strømmen på 4,95 øre/kWh. Hvis det skulle bli prisendringer etter denne tiden vil du bli varslet i god tid. Det er ingen bindningstid og

Månedlig fastbeløp: 0.00 kr/mnd
Påslag strøm: 4.95 øre/kWh
E-faktura: gebyrfritt
Papirfaktura: 69 kr
Ved eventuell prisgaranti: Fastbeløp og påslag er garantert i 1 måned

Dersom strømprisen endrer seg vil du motta prisvarsel fra Å Strøm minst 2 uker på forkant.

Å Spotpris

Med Å Spotpris får du tilgang til hele fordelsprogrammet med fra Å Strøm. Med denne avtalen får du timespot, dvs at prisen følger markedsprisen time for time. Over tid har spotpris vist seg å være den rimeligste avtalen.

Å Spotpris passer til deg som

 • Vil ha den rimeligste strømprisen over tid
 • Er opptatt av å bruke strøm den tiden på dagen og uken når den er billigst

Prisinformasjon Å Spotpris

Med strøm til spotpris betaler du kun et månedlig fastbeløp på 49 kr per måned og et påslag på strømmen på 6,90 øre/kWh. Hvis det skulle bli prisendringer etter denne tiden vil du bli varslet i god tid.

Månedlig fastbeløp: 49.00 kr/mnd
Påslag strøm: 6.90 øre/kWh

Så enkelt blir du kunde hos Å Strøm – det tar noen minutter

Å Strøm - så enkelt blir du kunde

Hva betyr Spotpris?

Med Spotpris betyr at du betaler den faktiske spotprisen på strømbørsen Nord Pool time for time. Spotprisen er like for alle strømleverandører i Norge. Strømregningen din varierer derfor med både forbruket ditt og prisene time for time. I tillegg kommer et påslag på strømprisen i øre per kilowattime og/eller kroner per måned, som for NorgesEnergi Spotpris tilsvarer 0,00 øre i påslag og kr. 49,- pr mnd.


Andre avtaler fra Å Strøm

Å Digitalspot er en strømavtale med spotpris der månedsprisen er 0 kr og påslaget på strømprisen er 4,95 øre/kWh. Prisen settes time for time og denne avtalen forutsetter e-faktura og digital kommunikasjon. Du kan ha full kontroll på ditt forbruk med Å Strøm-appen. Denne passer for deg som ønsker å betale minst mulig for strømmen og liker å ha kontroll på ditt eget forbruk. Dersom strømprisen endrer seg vil du motta prisvarsel fra Å Strøm minst 2 uker på forkant.

Coop Strømavtale

Å Strøm sin avtale som kalles Coop Strømavtale er for deg som er Coop medlem. Denne avtalen er også en spotprisavtale der prisen settes time for time, fast månedspris er 9 kr og påslag per kWh er 3,45 øre.

Når du velger Coop strømavtale får du først 200 kroner i velkomstbonus, deretter får du en løpende medlemsbonus på 2 prosent av strømmen du betaler for. Det gis ikke bonus på den delen av strømforbruket som er dekket av statens strømstøtteordning. Medlemsbonusen overføres automatisk til ditt fordelsregnskap i Coop.

Huseierne – Strøm til medlemspris

Denne avtalen er tilgjengelig for deg som er medlem i Huseierne. Strøm til medlemspris er en rimelig spotprisavtale som følger spotprisen time for time på Strømbørsen Nord Pool. Strømavtalen er enkel, billig og trygg, og den samme for alle medlemmer. Avtalen har spotpris, samt et lite påslag på 2,80 øre pr kWh, og lav fast månedspris på 12,50 kr. Du kan ha denne avtalen på flere adresser, på hytten din eller fritidsboligen, du kan ha Strøm til Medlemspris på alle dine anlegg.

KBBL

KBBL avtalen er for deg som er medlem i Kongsberg Boligbyggelag

NBBO

Dette er en strømavtale for deg som er med i Nedre Buskerud Boligbyggerlag

Strømavtale Medlemsavtale boligbyggelag

Denne avtalen er for deg som er med i Boligbyggelag


Å Appen

Med Å-appen kan du følge spotprisen time for time, redigere samtykker, se dine fakturaer, administrere profilen din eller se alle boliger på samme sted er noen av funksjonene du finner i Å-appen. Appen er under stadig utvikling så etter hvert vil det tilkomme flere funksjoner.

Med Å-Appen kan du blant annet:

 • Se spotprisen inneværende time
 • Se hvordan spotprisen beveger seg gjennom hele døgnet
 • Etter kl 14.00 hver dag kan du se morgendagens spotpriser, som blir tilgjengelige i appen
 • Planlegge dagen som kommer
 • Lade elbilen din smart, rett fra Å-appen
 • Se estimerte strømkostnader etter fratrukket strømstøtte

Fordeler ved å velge Å Strøm

 • Du får strøm og nettleie på samme faktura slik at du slipper å legge ut for strømstøtten
 • Ingen forskuddsbetaling
 • Du kan ha kontroll på ditt forbruk via Å-appen
 • Det er gratis å bytte strømavtale til Å Strøm, det tar omtrent 2 minutter
 • Ingen bindingstid

Å Strøm - alle strømprodukter

Selskapet tilbyr strømavtaler i elspotpris-regionene:
.
Kort oversikt over produkter og priser. Spotpris inkluderer påslaget per kWh. Fast pris inkluderer både strømpris og påslag per kWh.
Strømavtale Pris per kWt
Les de fullstendige avtalene på nettsiden til strømleverandøren.

Om Å Strøm

Å Strøm er en av landets tre største strømleverandører og er et datterselskap av Å Energi. Selskapet Å Strøm ble etablert gjennom en sammenslåing av LOS, som var eiet av Agder Energi og Glitre Energi Strøm som var eiet av 19 ulike kommuner i Buskerud. Historien til selskapet er over 120 år gammel. Med sammenslåingen blir Å Energi et av landets største kraftselskaper.

De leverer strøm og energirelaterte produkter og tjenester til privatkunder over hele Norge. Selskapet tilbyr også boligalarm, elbillader og har et rabatt program som gir rabatter på fornøyelsesparker, Farris Bad, Odeon Kino med mer. I 2019 ble LOS de kåret til strømleverandøren med de mest tilfredse og lojale kundene i den nasjonale målingen EPSI 2019 og kom på 2e plass i Kundeserviceprisen 2020. Å Strøm har Miljøfyrtårn sertifisering og er en klimanøytral bedrift. De tilbyr 100 % fornybar energi fra vannkraft til sine kunder, og kjøper opprinnelsesgarantier fra blant annet vannkraftproduksjon på Agder.

Gjennom fond deler selskapet ut penger til barn og unge på Sørlandet, hvilket de har gjort siden 2004. Mans støtter også opp opm lokale klubber, foreninger og aktiviteter i landsdelen gjennom ulike sponsorater.